Studio

Studio on vuokrattavissa kokouskäyttöön ja erilaisiin tilaisuuksiin. 

Parkkosen valokuvastudio Hangossa, vanhassa polkupyörätehtaassa on vuokrattavissa kokouskäyttöön, erilaisiin kuvauksiin, koulutuksiin, kirjanjulkistamistilaisuuksiin, tuotelanseerauksiin, taideprojekteihin, pop up-shopiksi tai luovaksi tilaksi muuten vain.

Studio sijaitsee Hangon Itäsataman kainalossa, lähellä rantaravintoloita ja keskustaa.

Studio koostuu isosta salista, osittain n. 8 m korkeasta tilasta, jossa rosteripöydät istumapaikkoineen n. 20 henkilölle, pienestä keittiöstä (liesi, jääkaappi, kahvinkeitin, vedenkeitin, kahviastiasto) ja kahdesta toiletista. Sohvaryhmän ääressä voi ideoida rennommin. Tilaa voi helposti muokata omiin tarpeisiin sopivaksi.

Studiolla on vintage-kalustus, vanha vinyylisoitin ja levyjä, vaikuttava taide- ja valokuvakirjakokoelma sekä muita inspiroivia yksityiskohtia. Esillä on myös myynnissä olevien töiden valokuvanäyttely. Tunnelma on rento ja raffi, käytössä kuitenkin modernit härpäkkeet; langaton verkkoyhteys, videotykki sekä valkokangas.

Kierreportaat johtavat yläkertaan, jossa sijaitsevat kahden työpisteen yksityiset työtilat. Niiden käytöstä sovitaan tarvittaessa erikseen.


Ruokailuiden ja tarjoiluiden osalta yhteistyökumppanimme on Ravintola Origo. Kokouspäivääsi aktiiviteettejä ja lystinpitoa löydät Hangon matkailun sivuilta.

Näin löydät perille

Osoite on Satamakatu 2, sijainti Itäsataman sekä Länsisataman välissä. Samassa talossa toimivat myös Boating Outlet, Merijooga sekä Steel Studio. Sisäänkäynti "atriumpihan" puolelta, ovessa on numero 2.